Door zuinig te leven kunt u veel geld besparen. Geld waarmee u leuke dingen kunt doen. Op deze website kunt u gratis budget tips vinden waarop u kunt besparen !

| Besparen | Webshop (nieuw) | Meest Bekeken | Recent Toegevoegd | Best Gewaardeerd | Persberichten | Tips zoeken | Contact |

Algemene Voorwaarden van Zuinig.info:


  Insturen van Tips
  * Tips die ingestuurd worden dienen door uzelf geschreven te zijn. U mag nooit en te nimmer auteursrechterlijk beschermd materiaal aanbieden. De inhoud van de door u ingestuurde tip dient uniek te zijn. U bent zelf verantwoordelijk hiervoor zorg te dragen.
  * Door een tip in te sturen geeft u ons het recht om uw tip op welke wijze ook te publiceren, gebruiken of indien wij nodig achten deze tip te bewerken en/of uit te breiden. U geeft Zuinig.info dus alle rechten over de ingestuurde tip.
  * Links buiten Zuinig.info laten wij (indien wij dit nodig achten) slechts in bijzondere gevallen toe. Referral links, etc zijn niet toegestaan en deze zullen ook meteen verwijderd worden.
  * Bij het insturen van een tip geeft dit geen enkele garantie dat uw tip ook daadwerkelijk geplaatst wordt. De tip kan geweigerd worden om welke reden dan ook.

  Reacties
  * Reacties zullen eerst gekeurd worden alvorens deze geplaatst worden. Dit om ongewenste reacties, zoals SPAM, schelden, etc te voorkomen.
  * Leden die zijn geregistreerd kunnen reacties plaatsen zonder dat deze gekeurd worden.
  * Indien een bezoeker/lid meerdere malen ongewenste reacties plaatst dan zal deze verbannen worden van de website.
  * Links zijn niet toegestaan, en worden automatisch verwijderd!

  Leden
  * Wij zijn niet verantwoordelijk voor welke schade dan ook voortvloeiend uit het direct of indirect gebruik van ons ledensysteem. Hoewel wij ons best doen om u goede diensten te bieden als lid, kan het voorkomen dat er ergens een fout in ons ledensysteem voorkomt. Wij verzoeken u bij constatering hiervan dit aan ons kenbaar te maken.
  * U gaat ermee akkoord dat u van ons maximaal 1 keer per week een nieuwsbrief ontvangt met daarin het laatste nieuws op gebied van geld besparen, onze website en commerciele advertenties.

  Overige
  * Hoewel wij ons best doen om u van goede informatie te voorzien, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele (andere) fouten op de website.
  * Niks op deze website mag worden gereproduceerd of gedistributeerd, in welke vorm dan ook.
  * Deze voorwaarden kunnen ten alle tijde gewijzigd worden. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig de voorwaarden op deze website doorneemt. Onderaan deze pagina kunt u voor het gemak zien wanneer de voorwaarden voor het laatst zijn gewijzigd.

  Zaterdag 22 December 2007