Ziet u dit mailtje niet correct? Bekijk het nieuwsbrief archief in uw browser.
Zuinig.info
Bespaar boxen:
Nog ongeveer 250 leden te gaan, dan zullen de 4 energie bespaar boxen worden weggegeven. U maakt automatisch kans als lid om er een te winnen. Tevens zijn de prijzen van bepaalde producten (iets) lager uitgevallen door kortingen, Zuinig.info heeft echter toestemming gekregen van Bespaarbazaar om er een en energie besparend product bij te doen zodat de waarde van de bespaarboxen nog steeds rond de 50 euro blijft.

Advertentie:


Leden aanbrengen:
Het systeem waarmee u andere mensen lid kunt maken is klaar, u kunt uw referral link vinden in uw account. Er moet echter nog een prijs worden vastgesteld voor diegenen die de meeste leden aanbrengen. Als dit zover is, dan ziet u dit in de volgende nieuwsbrief.

Om meer leden aan te kunnen brengen kunt u binnenkort banners en ander promotiemateriaal vinden in uw account, handig als u een website of webpagina heeft.

Meterstanden systeem Update
Meterstanden in het verleden invoeren nu mogelijk.

Voorheen was het niet mogelijk om gas/water meterstanden in het verleden in te voeren. Veel leden hebben verzocht om dit toch mogelijk te maken omdat zij al een lijst met meterstanden hadden die zij graag in het overzicht wilden.
Dit probleem is inmiddels opgelost, vanaf nu kunt u dus alle meterstanden invoeren op elke gewenste datum.

Binnenkort zal er een update volgen waarbij u de kosten van uw leverancier kunt invoeren, denk hierbij aan leveringskosten, kosten per kWh electra of per m3 water/gas. Deze gegevens kunt u meestal vinden op de site van uw leverancier, en kunt u vervolgens in het systeem invoeren. Hierna zult u bijvoorbeeld kunnen inzien wat uw gas, water of electra per dag of week nou echt in geld kost.

Forum informatie.
Belangrijke informatie over het forum.

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat er een forum in de site verwerkt zou worden. Vanwege de prioriteiten die gesteld moeten worden aan de andere belangrijkere functies in het systeem zal het forum er helaas voorlopig niet komen. De functies die in de maak zijn, en de updates aan de site zijn echter veel interessanter, ook voor u als lid. Neem hierbij het meterstanden voorbeeld. Wanneer er dan meer informatie omtrent het forum is, zal dit ook gelijk gemeld worden.

Ook zal er vanaf volgend jaar een webshop online komen met de meest interessante producten waarmee u kunt besparen.

Met vriendelijke groet,
http://www.zuinig.info

U heeft zich ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen dan kunt u zich afmelden onder -mijn gegevens- nadat u bent ingelogt.

Klik hier om in te loggen in uw account.

Ons E-Mail adres is:
Contact@zuinig.info

Copyright (C) 2007/2009 Zuinig.info - Alle rechten voorbehouden.