Door zuinig te leven kunt u veel geld besparen. Geld waarmee u leuke dingen kunt doen. Op deze website kunt u gratis budget tips vinden waarop u kunt besparen !

| Bespaar | Meest Bekeken | Recent Toegevoegd | Best Gewaardeerd | Tips zoeken | Persberichten | Besparen Links | Contact |


Omschrijving: Gebruik een tubeknijper
Datum: 16 February 2008
Door: Besparen
Aantal Keer gezien: 4071

Budget tip, consuminderen en/of milieu tip:

Met een tubeknijper haalt u echt alles uit uw tubes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tandpasta of mayonaise tubes. Vaak gooien we deze tubes weg als deze nog niet eens helemaal leeg zijn. Met een simpele tubeknijper is dit verleden tijd.

Vele kleintjes maken één grote

Het is misschien niet een grote besparing, maar denk aan het gezegde: vele kleintjes maken één grote. Bovendien is het natuurlijk zonde om tubes die niet helemaal leeg zijn weg te gooien.

Door simpel de tubeknijper om het uiteinde van de tube te doen, en deze in te knijpen wordt alle pasta, creme, etc samengedrukt waardoor u op de meest duurzame manier optimaal de inhoud van de tubes gebruikt.

De tubeknijpers zijn verkrijgbaar voor ongeveer 5 euro. Er zullen natuurlijk wel goedkopere zijn, en veel (ook online) winkels verkopen deze ook per 2 voor 5 euro. Het voordeel is natuurlijk ook dat u de tubeknijper slechts éénmaal aan hoeft te schaffen. Zo haalt u altijd alles uit uw tubes.

Als u abonnee wordt bij Magazine Genoeg dan ontvangt u een gratis tubeknijper. Meer informatie vindt u op Genoeg.nl

Tip ingestuurd door Carla op 11-01-2009:

In plaats van de tubeknijpers kun je ook als de tube bijna leeg is de achterkant eraf knippen. Je zult versteld staan wat er dan nog in een tube zit. Ik doe dit zelf met bijvoorbeeld tubes hand- en voetcreme. De achterkant afsluiten met een stukje plasticfolie tegen uitdrogen en je kunt nog heel wat keren smeren.

Geef deze tip een cijfer


  


Momenteel: 0 (gemiddeld)

 Voeg toe aan NUjij.nl
 Voeg toe aan eKudos
 Google Bladwijzers
 Tip MSNReporter

Stuur budget tip naar vriend(in)

Heeft u op/aanmerkingen, suggesties of toevoegingen op deze bespaar tip? Neem contact op met ons, vermeld hierbij ook de omschrijving van de bespaar tip.

Zoektags: Tubeknijpers, tubeknijper, tandpastamayonaise


Door: ClaudiaToegevoegd op Datum: 1/07/09
In plaats van een dure tubeknijper te kopen, kan je ook gewoon de klemmen gebruiken die je voor de chipszakken gebruikt. Bijvoorbeeld bij IKEA betaal je voor 30 clips 1,99. Je hebt dan een variatie van klein en groot, maar ze zijn handig voor vanalles. Je houdt je chips vers (hoef je ze minder snel weg te gooien) en ik gebruik ze ook voor het afsluiten van zakjes losse thee (of cornflakes - noem het maar op).

Door: pierreToegevoegd op Datum: 22/06/09
voor tubes gebruik ik zogenaamde papierklemmen.
ik koop ze bij Wibra 3 grote voor 50 cent.

Door: PleuniToegevoegd op Datum: 14/01/09
Ik gebruik de tubeknijper voor de tubes van cremes en zalven die ik van de huisarts krijgt. Werkt perfect.
De tube van de tandpasta knip ik altijd open als het bijna leeg is.

Door: nicoleToegevoegd op Datum: 24/08/08
als de tandpasta ver leeg is dan snij ik de tube door aan de achterkant dus daar waar het blijft zitten en dan haal je er nog een paar keer tandpasta uit wel elke keer de tube afsluiten door de rest van de tube er over te schuiven

Door: SurletToegevoegd op Datum: 10/04/08
Door een tube die gedeeltelijk leeg is langs de rand van een tafelblad of iets dergelijks te halen, kan je ook de laatste restjes eruit krijgen... en dat kost niets

Door: AdminToegevoegd op Datum: 18/02/08
Sorry, je hebt helemaal gelijk. Daarom heb ik ook dat stukje eruit gehaald. Ik dacht dat er helemaal geen verzendkosten aan verbonden waren. Als je een betere weet dan hoor ik het graag. Gelukkig is het stukje niet zo vaak gezien.

Door: KarinToegevoegd op Datum: 18/02/08
Vergeet de verzendkosten van 5,95 niet, dan kosten ze dus 10,95!!


Geef een reactie op deze tip.
Klik voor een Printer vriendelijke versie

Sitemap