Door zuinig te leven kunt u veel geld besparen. Geld waarmee u leuke dingen kunt doen. Op deze website kunt u gratis budget tips vinden waarop u kunt besparen !

| Besparen | Webshop (nieuw) | Meest Bekeken | Recent Toegevoegd | Best Gewaardeerd | Persberichten | Tips zoeken | Contact |


Omschrijving: Besparen op luiers
Datum: 29 January 2009
Door: Besparen
Aantal Keer gezien: 9121

Budget tip, consuminderen en/of milieu tip:

Stop met het kopen van merkluiers. Als we kijken naar de kwaliteit van merkluiers dan valt er op te merken dat er amper verschil zit tussen die van merkluiers en gewone luiers. Althans, er zit wel een belangrijk verschil in, namelijk de prijs. Koop dus gewone huismerk luiers, dit scheelt zoveel geld omdat luiers keer op keer nodig zijn. U gooit ze toch weg, dus waarom merkluiers kopen die van alles en nog wat beloven?

Vergelijk de prijzen van luiers

Omdat de prijzen voor luiers enorm van elkaar verschillen, van merk tot winkel, is het vestandig om de prijzen goed te vergelijken. Doe dit wel op de juiste manier, kijk niet alleen naar het merk maar ook de inhoud. Dus hoeveel luiers zitten er in een pak? Dat wordt namelijk ook weleens vergeten. Als het ene merk namelijk "goedkoper" is maar minder luiers bevat dan is het nog maar de vraag of deze wel echt goedkoper is.

Sla een voorraadje in indien mogelijk

Veel geld besparen doet u ook door af te gaan op de aanbiedingen. Ziet u een goedkope pak luiers, schaf dan meteen (als uw financiele situatie het op dat moment toelaat) een voorraad ervan aan. U heeft immers ook veel luiers nodig.

Geef deze tip een cijfer






  


Momenteel: 5 (gemiddeld)

 Voeg toe aan NUjij.nl
 Voeg toe aan eKudos
 Google Bladwijzers
 Tip MSNReporter

Stuur budget tip naar vriend(in)

Heeft u op/aanmerkingen, suggesties of toevoegingen op deze bespaar tip? Neem contact op met ons, vermeld hierbij ook de omschrijving van de bespaar tip.

Zoektags: Kinderen, baby, luiersmerkluiers


Door: MoniqueToegevoegd op Datum: 22/09/10
Hoi Steffie,
Je vindt het gewoon makkelijk weggooiluiers, maar het is echt beter voor het milieu en je portemonnee om wasluiers te gebruiken. Ik was 1 keer per week de luiers uit, ik draai nooit halve wasjes. Verder was ik met wasnootjes, die zijn ook milieuvriendelijk. Echt ik doe met wasnootjes voor 50 euro, zo'n 2 jaar, nu jij weer!

Door: veroniqueToegevoegd op Datum: 2/09/10
Even googelen Monique, op wasbare luiers. O.a. Kaatje Katoen en nog veel meer webwinkels, ook tweedehands. Vroeger ook bij de Hema, maar hier wordt niet meer geluierd dus ik ben niet meer zo up to date.

Door: steffieToegevoegd op Datum: 2/09/10
Van ervaring van andere ouders zijn luiers die je zelf kunt wassen meestal niet goedkoper dan wegwerpluiers. Reken uit hoeveel het aan energie, wasmiddelen en water kost, dan kom je ongeveer gelijk uit, maar het is meer werk, dus dan kies ik liever wegwerpluiers. Daarnaast is het vaak ook niet slim een goedkoop merk luiers te gebruiken, de kans op sneller doorlekken en luieruitslag is groter. Je kan geluk hebben, en de baby kan dit soort luiers verdragen... maar in mijn geval ga ik liever voor pampers en kruitvat. Ik hamster echter een flink aantal pakken op het moment dat het in de aanbieding is, koop het nooit zonder aanbieding. Dit geldt voor mij niet alleen voor luiers; ook billendoekjes en andere babyspullen hamster ik in aanbiedingsperiodes.

Door: MoniqueToegevoegd op Datum: 1/09/10
Veronique, ik ben het helemaal eens met jouw tip van de wasbare luiers. Maar kan jij mij vertellen waar ik de wegwerpdrooghouddoekjes en plastic luierbroekjes kan kopen? Monique Sylla

Door: NicoleToegevoegd op Datum: 31/08/10
Ik vind eerlijk gezegt juist pampers verschikkelijk. Mijn zoontjes gingen er snel doorheen en kregen er uitslag van. Ik gebruik van de albert heijn huismerk, zijn dun en erg prettig en niet duur ook. En regelmatig in de aanbieding met de bonuskaart.

Door: veroniqueToegevoegd op Datum: 26/08/10
Wat dacht je van zelf te wassen, voorgevormde luiers? Die zien eruit als een pamper van gevoerde stof met klittenband sluiting. Dat is pas goedkoop. Omgerekend spaar je honderden euros per luierend kind per jaar uit. Je vindt ze heel geregeld tweedehands voor de prijs van een paar pak pampers en doet er wel 5 kinderen lang mee. Het is wat meer werk (maar zeg nou zelf, iedereen heeft toch tegenwoordig een wasmachine en droger). Je kunt er ook een wegwerpdrooghouddoekje (kost bijna niks) in leggen, dat maakt het nog makkelijker. Wel warm wassen met een niet te agressief waspoeder en zonder wasverzachter (sowieso slecht voor baby's).Bijkomend voordeel is dat deze luiers het zindelijk worden bevorderen dus ieder kind wat ik kende (zelfs jongetjes), waren uiterlijk met 2 1/2 jaar droog (sommige meisjes overdag zelfs met anderhalf jaar!)Ook dat scheelt weer heel veel geld!

Door: Hanneke Toegevoegd op Datum: 9/08/10
Sorry maar moet echt eerlijk toegeven dat pampers (voor onze meiden) echt het fijnste zijn. Blijf vooral kritisch als consument maar mijn ervaring is dat, heel soms, duurder ook echt beter is. veel droger

Door: RenateToegevoegd op Datum: 29/07/10
Je kunt wel op luiers besparen, maar onze kleine meid krijgt luieruitslag van die goedkopen luiers blijf maar bij de pampers.

Door: HettyToegevoegd op Datum: 21/06/10
Persoonlijk lijkt mij de luiers van de huismerken niet lekker zitten, omdat ze zo dik zijn. Zeg nou eerlijk, zelf draag je toch liever ook dun maandverband dan dikke?
Mijn kindje is erg actief, en om m nou met een dikke prop luier tussen zn benen te laten zitten, kruipen enz.... Die van Pampers zijn echt bijna 2x dunner.

Wat zijn trouwens de ervaringen van de katoenen luiers, bijv die van Bambino?

Door: stefan van der mToegevoegd op Datum: 25/03/10
ik ben er laatst en vroeger ook een paar keer geweest.Deze mensen verkopen gewoon kwaliteit luiers voor een zeer goede prijs.Wij zijn zeer tevreden

Door: K KToegevoegd op Datum: 14/01/10
Ik ben vandaag bij Invera in Udenhout geweest. Ze verkopen pakken luiers, van oa huggies en onbekende merken. Maar ook luiers in zakken.

Ik heb deze luiers verpakt in vuilniszakken gekocht, deze zijn met klein foutje, plaatje half erop en niet netjes opgevouwen. Ik kocht maat 6. Deze waren nu van het Duitse merk Bambolina. Ik betaalde 2 euro de kilo. Of te wel ik heb ze vlug even geteld; 270 luiers voor 30 euro.

Dat is echt heel goedkoop. Verder zaten er in de zakken ook nog luiers zonder plakkers of anderszins onbruikbare luiers, deze mag ik de volgende keer gewoon mee terug brengen en worden vergoed.

Vandaag bij mijn kind aangedaan en ze bevallen prima. Het is alleen met aandoen dat je ze in model moet vouwen. Daarom heb ze allemaal gevouwen en weggezet in dozen,1 uurtje werk, maar nu gewoon gemakkeljk te gebruiken.

Hoop jullie hiermee vooruit te hebben geholpen.

Door: MamaMelike.Toegevoegd op Datum: 16/11/09
Als je kind met 5 jaar nog niet zindelijk is, kun je proberen om via je zorgverzekeraar een luiervergoeding te krijgen.

Door: IlseToegevoegd op Datum: 2/09/09
Het valt mij op dat veel baby's al (veel te) snel overgaan op een grotere maat luiers, terwijl ze nog in een kleinere maat passen. Mijn dochter is bijna 8 kg en past nog hartstikke goed in maat 3 luiers (4-9kg). Waarom zou ik dan maat 4 (7-18 kg) al gaan kopen ??? In een kleinere maat pak, zitten vaak meer luiers en is het gemiddeld dus goedkoper.

Door: SharonToegevoegd op Datum: 25/07/09
Ik ben het gedeeltelijk eens met deze bespaartip.. zelf werk ik op een babygroep op een kinderdagverblijf, ik zie daar alle merken voorbij komen. Pampers houdt inderdaad lang droog ( je zou bijv die ook alleen 's nachts kunne gebruiken) en dan overdag bijv van kruidvat ofzo die doen het ook prima persoonlijk vind ik de liddle luiers ook niets mis mee.. wel is het zo dat pampers en huggies niet zo opgepropt zitten en soms zijn er ook aanbiedingen dat je 3 pakken voor 20 euro heb dus scheelt het niet zoveel meer met andere merken.
de potjes olvarit vind ik pas geldweggooierij daar zou je aardig wat op kunnen besparen door gewoon te pureren bijvoorbeeld.

Door: IkToegevoegd op Datum: 24/07/09
Goede tip van lekker in het leven. Hier doe ik ook al een tijdje aan mee. Combineer deze actie samen met een aanbieding van de Etos en je hebt 3 pakken pampers voor 16 euro.

De etos bij ons doet daar nooit moeilijk over.

Door: BloemetjeToegevoegd op Datum: 16/07/09
Ik heb altijd de luiers van het merk Pampers. Op de eerste plaats omdat ze mijn zoontje gewoon perfect droog houden, in tegenstelling tot andere merken die ik gebruikt heb, maar ook omdat ik altijd de pampers in de aanbieding koop, wat dan weer inhoudt dat ze per pak goedkoper zijn dan een huismerk. Het feit dat het een huismerk is, wil niet altijd zeggen dat het goedkoper is. Een manier om goedkoop aan de pampers te komen, is via de "lekker-in-het-leven " bonnen. 3 pakken voor slechts 20 euro!.

Door: LisetteToegevoegd op Datum: 31/03/09
Je kunt nog zo goedkoop luiers kopen, maar als je kind er niet tegen dan, dan heb je nog een probleem.
Ik heb van alles al geprobeert, aldi, lidl, kruidvat, c1000 merk.
Maar mijn kind kreeg er luier uitslag van, en hij begon er heel veel van te huilen.
Toen maar over gestapt naar de Pampers heen, wel duurde maar het ging wel over.
Toen had ik weer een heel gelukkig kindje

Gr Lisette

Door: linda Toegevoegd op Datum: 12/02/09
hallo even een reactie op luiers besparen
ik haal ze in udenhout dat is een loods en die liggen zelfs onder de prijs van de aldi. aldi zit op 15 cent en hun op 12.5 meestal koop ik dan 12 pakken tegelijk.

dit is het adres
Invera groothandel in Udenhout, verkoopt uit nederland, belgie en duitsland restpartijen voor particulieren.
Brabantsehoek 6
5071 NM Udenhout
Tel: 013-5111051
E-mail adres: invera

groetjes linda


Geef een reactie op deze tip.
Klik voor een Printer vriendelijke versie

Sitemap